PARTIHANDEL

Om ni är intresserade av att köpa in våra barnleksaker direkt från tillverkaren i egenskap av partihandlare, är ni varmt välkomna att börja samarbeta med oss!

Vi välkomnar era förslag till samarbete och andra idéer!

SKICKA FÖRFRÅGAN
  • Förfrågor handläggs i tur och ordning under 1-2 dagar
  • vi levererar bilder och filmer för era webbutiker samt XTML-länk för synkronisering
  • Din order kommer att förberedas till utskick under 1-2 arbetsdagar efter betalning
  • Alla leksaker har kvalitets- och säkerhetscertifikat

Pedagogiska träleksaker som är tillverkade i ett stycke av lönn och bok, som växer i ett icke-förorenat område i Karpaterna. Vi använder bara vattenbaserad och giftfri färg som är säkra för barn i alla åldrar. Alla produkter är certifierade med europeisk kvalitets- och säkerhetscertifiering. Utvecklade med utgångspunkt i Montessoris koncept Play & Learn.

Pedagogiska pussel är tillverkade av extra tät (4 mm) kartong av hög kvalitet, som varken smular sig eller skrynklas. Den vattenbaserade färgen är giftfri och säker för barn i alla åldrar. Varje pussel är ett logikspel. Alla produkter är certifierade med europeisk kvalitetscertifiering och utvecklade med utgångspunkt i Montessoris koncept Play & Learn. Alla satser är förpackade i ett rör eller en ask som är praktisk för förvaring.

Pixel - trämosaik med krypterade bilder. Exempel med färger och siffror ges (varje färg har sitt eget nummer) - barnet måste sätta ihop det enligt exemplet. Från 4 år Träna logik, uthållighet, finmotorik, uppmärksamhet och kreativitet.

Miljövänlig och lätt studslera – Modelleran i serien är en lätt och magisk modellera som gör att du kan skapa former som stelnar på några timmar i det fria och behåller sin form. När produkten har torkat får den en elastisk och matt effekt. Rekommenderas för barn över 5 år. Leran kan studsa! Endast naturliga ingredienser. Fastnar inte på händerna, lämnar inte färgfläckar och är lätt att få bort från fasta ytor. Innovativ färgblandningsteknik.

är en miljövänlig antistress-slajm, en färglad och väldoftande trögflytande massa som är lämplig att leka med. Slajmen är perfekt för att lätta på spänningar – kan sträckas ut, knådas ihop och till och med blåsas upp med ett sugrör. Rekommenderas för barn över 5 år. Det breda sortimentet av slajm från imponerar med olika dofter, lysande färger och neonfärger, glitter, konfetti och leksaker. Endast naturliga och helt säkra ingredienser Fastnar inte på händerna, lämnar inte färgfläckar och är lätt att få bort från fasta ytor.

Den miljövänliga Play dough-leran är behaglig att arbeta med. Den är mjuk, tillverkad av naturliga produkter, har en lätt fruktdoft och är säker för barnen att använda. Rekommenderas för barn över tre år. Endast naturliga ingredienser. Fastnar inte på händerna, lämnar inte färgfläckar och är lätt att få bort från fasta ytor. Innovativ färgblandningsteknik.

Det är en väldoftande och färglad massa som liknar konfektyrmassa. Praktiskt förpackad i påsar med spetsar som gör att man kan skapa fantastiska former: allt från blomblad till löv och bokstäver. Rekommenderas för unga konditormästare från 5 år. Dekorationsleran Candy Cream blir till fantastiska dekorationer på små mästerverk. Lufttorkar på 12 timmar. Den är lätt att kombinera med glitterpulver. Bara naturliga ingredienser. Fastnar inte på händerna, lämnar inte färgfläckar och är lätt att få bort från fasta ytor.

våra styrkor

Alla leksaker är tillverkade utifrån konceptet "play and learn".

Förpackade i moderna och vackra askar eller rör.

Lager och kontor i Riga, Lettland, EU (snabb leverans) – Europa upp till 5 arbetsdagar

Momsinnehavare inom EU – för EU:s samarbetspartners momssats 0,00 %

Våra certifikat

Alla leksaker har europeiska säkerhets- och kvalitetscertifikat. Alla material är ekologiska och återvinningsbara.

Exklusiv förpackning

Alla våra förpackningar - tuber och boxar i kartong - är ekologiska och återvinningsbara. De har modern design och attraktiva färger vilket boostar försäljning av våra leksaker!

Mässor

Färgstarkt och användarvänligt innehåll

Vi har professionella bilder och filmer för era reklamannonser. Era inlägg kommer att se fantastiska och fräscha ut!

LEVERANS

Leverans av beställningar i europeiska länder med UPS kurirservice eller annat enligt överenskommelse.
Leverans till övriga länder enligt överenskommelse med kund. Leveransvillkor DAP (Incoterms) med hantering av alla tullhandlingar.
Sjöleveranser - hamn RIX LV Riga Free port.

Fri frakt <br />

Fri frakt

På order över 950 kr

ECO-produkt

ECO-produkt

Ekologiska material och färger

SÄKER BETALNING

SÄKER BETALNING

Alla betalningar är krypterade utan risk för informationskapning.

GARANTI OCH RETUR

GARANTI OCH RETUR

100% säker produktkvalitet

Börja skriva och tryck på Enter för att söka

Laddas upp…