Puzzlika

PUZZLIKA pedagogiska pussel är tillverkade av extra tät (4 mm) kartong av hög kvalitet, som varken smular sig eller skrynklas. Den vattenbaserade färgen är giftfri och säker för barn i alla åldrar. Varje pussel är ett logikspel. Alla produkter är certifierade med europeisk kvalitetscertifiering och utvecklade med utgångspunkt i Montessoris koncept Play & Learn. Alla satser är förpackade i ett rör eller en ask som är praktisk för förvaring.

Om varumärke varor
Cubika

Pedagogiska träleksaker som är tillverkade i ett stycke av lönn och bok, som växer i ett icke-förorenat område i Karpaterna. Vi använder bara vattenbaserad och giftfri färg som är säkra för barn i alla åldrar. Alla CUBIKA-produkter är certifierade med europeisk kvalitets- och säkerhetscertifiering. Utvecklade med utgångspunkt i Montessoris koncept Play & Learn.

Om varumärke varor
MOON LIGHT CLAY

Miljövänlig och lätt studslera – Modelleran i serien Moon Light är en lätt och magisk modellera som gör att du kan skapa former som stelnar på några timmar i det fria och behåller sin form. När produkten har torkat får den en elastisk och matt effekt. Rekommenderas för barn över 5 år. Den lätta och behagliga modelleran Moon Light kommer att öppna upp en ny värld av roliga och fantastiska karaktärer, orginella smycken, souvenirer och pedagogisk och underhållande lek. Leran kan studsa! Endast naturliga ingredienser.  Fastnar inte på händerna, lämnar inte färgfläckar och är lätt att få bort från fasta ytor. Innovativ färgblandningsteknik.

Om varumärke varor
MR.BOO

Mr. Boo är en miljövänlig antistress-slajm, en färglad och väldoftande trögflytande massa som är lämplig att leka med. Slajmen är perfekt för att lätta på spänningar – kan sträckas ut, knådas ihop och till och med blåsas upp med ett sugrör. Rekommenderas för barn över 5 år. Det breda sortimentet av slajm från Mr. Boo imponerar med olika dofter, lysande färger och neonfärger, glitter, konfetti och leksaker. Passar mycket bra att leka med på skolan och hemma, tillsammans med vänner. Endast naturliga och helt säkra ingredienser  Fastnar inte på händerna, lämnar inte färgfläckar och är lätt att få bort från fasta ytor.

Om varumärke varor
Mici

MICI är kärleken till barn, till lek och för barns utveckling. T

Naturlighet. För att göra produkten jag skapade säker för barn. MICI innehåller inga ämnen av okänt ursprung. Ingredienserna i MICI är ingen hemlighet. MICI-modelleringsdegen består av vetemjöl, salt, vatten, vegetabilisk olja, monokaliumtartrat (används i konfektyr), matfärg och vanillin. Och det är allt!

Om varumärke varor
CANDY CREAM

Den miljövänliga och dekorativa leran Candy Cream är tänkt att vara ett extra material för att dekorera färdiga figurer och barnens skapelser.

Det är en väldoftande och färglad massa som liknar konfektyrmassa. Praktiskt förpackad i påsar med spetsar som gör att man kan skapa fantastiska former: allt från blomblad till löv och bokstäver. Rekommenderas för unga konditormästare från 5 år. Dekorationsleran Candy Cream blir till fantastiska dekorationer på små mästerverk. Lufttorkar på 12 timmar. Den är lätt att kombinera med glitterpulver. Bara naturliga ingredienser. Fastnar inte på händerna, lämnar inte färgfläckar och är lätt att få bort från fasta ytor.

Om varumärke varor
LOVIN’DO

Den miljövänliga Play dough-leran Lovin’ Do är behaglig att arbeta med. Den är mjuk, tillverkad av naturliga produkter, har en lätt fruktdoft och är säker för barnen att använda. Rekommenderas för barn över tre år. Endast naturliga ingredienser. Fastnar inte på händerna, lämnar inte färgfläckar och är lätt att få bort från fasta ytor. Innovativ färgblandningsteknik.

Om varumärke varor
Me&Mine

Me & Mine är ett miljövänligt märke för barnens utomhusprodukter som är utformat för att stärka kopplingen mellan barn och vuxna. Endast ekologiska färger och naturmaterial. Huvudmålet är att enkelt och enkelt bygga upp känslomässiga och djupa relationer genom att ha roligt, lära sig, föreställa sig, komma ihåg och bli upphetsade tillsammans genom spelet.

Om varumärke varor

Börja skriva och tryck på Enter för att söka

Laddas upp…