Eko För Barn

Vi tänker miljövänligt och därför erbjuder vi enbart ekologiska produkter som är absolut barnsäkra och återvinningsbara! Vi prioriterar barnets naturliga utveckling. Alla våra lekar baseras på "lek och lär"-metoden (play&learn), dvs att barnet utvecklas genom att lära sig att leka. Våra lekar syftar till att utveckla motorik, fantasi, logik, rumsligt (spatialt) tänkande och andra nyttiga färdigheter hos ett barn.

EkoFörBarn i siffror
MODERNT ROBOTISERAT LAGER
4000 m2
PARTNERS
78
LÄNDER
6
ANTAL PRODUKTER
70

Bästa kvalitetsmaterial

Inom vår produktion använder vi enbart ekologiska material och färger certifierade enligt europeiska standarder. Vi fokuserar oss på barns hälsa och utveckling, och därför väljer vi endast de mest säkra komponenterna:

Ekologiskt trä

Vi använder endast massivträ, nämligen de lättare träslagen - bok och lönn - som är perfekta för barns händer. Ingen pressad faner eller lågkvalitativt trä. Alla material och förpackningar är fullständigt återvinningsbara.

Vattenbaserade färger

Fullständigt säkra, ogiftiga vattenbaserade färger. De har ingen lukt och är slitstarka. Sådana färger används både för tillverkning av alla våra träleksaker och pussel.

Extratjock kartong

Extratjock kartong (4 mm) för pussel. Slitstark, inte smulas eller bryts sönder under längre användning. Passar utmärkt även de allra yngsta.

"Lek och lär"-metoden

Varje leksak utvecklas och produceras i samråd med kvalificerad barnpedagog, psykolog och neurolog. Syftet med varje leksak är barnets utveckling under lekens gång.

NORDISKA LÄNDER

Leverans i Nordiska länder sker med UPS kurirservice.

LEVERANS TILL ÖVRIGA LÄNDER

Leverans av beställningar i europeiska länder med UPS kurirservice eller annat enligt överenskommelse.
Leverans till övriga länder enligt överenskommelse med kund. Leveransvillkor DAP (Incoterms) med hantering av alla tullhandlingar.

Auktoriserade representanter

Fri frakt <br />

Fri frakt

På order över 950 kr

ECO-produkt

ECO-produkt

Ekologiska material och färger

SÄKER BETALNING

SÄKER BETALNING

Alla betalningar är krypterade utan risk för informationskapning.

GARANTI OCH RETUR

GARANTI OCH RETUR

100% säker produktkvalitet

Börja skriva och tryck på Enter för att söka

Laddas upp…